FACE LINE

Maksima Gorkog 16, Novi Sad
Tel:
+381 21 66 19 431
+381 64 96 70 156

Designed & Developed by FACE LINE

Socijalne mreže

RELAX MASAŽA TELA

Naše telo je neverovatno izdržljivo. Tako se dobro drži čak i posle višegodišnje zloupotrebe. Ako mu pružimo malo ljubavi i pažnje, vraća nam desetostruko. Masaža je savršeno sredstvo. Deluje na mnogo načina: oslobađa telo napetosti i stresa, pojačava dotok krvi u organe i tkiva, jača naš imunološki sistem i još mnogo šta. U isto vreme, deluje i na našu psihu, emocije i duh; pomaže nam da se opustimo, zaboravimo, osećamo bolje i budemo srećniji, spokojniji, usredsređeniji i mirniji. Lekovita komponenta dolazi iznutra. Kad ste opušteni, vaše telo je sposobno da leči samo sebe. Probajte.

Osećaćete se bolje.To je mnogo više od masaže: to je ritual koji uspostavlja balans i harmonizuje telo i um. Različite ličnosti imaju različite disbalanse na mišićnom i posturalnom nivou i iz tog razloga u nasem salonu  koristimo 4 različita masažna ulja kako bismo postigli individualan pristup svakom klijetu.

Ulje za odlučni tip klijenta.  Ulje za odlučni tip klijenta je za one koji donose brzo odluke i žele da budu uspešni. Sadrži mirisne note breskve, šljive, narandžinog cveta, sandalovine i vanile koje relaksiraju um i mišiće.

Ulje za ekspresivni tip klijenta.  Ovo ulje je za osobe koje rado probaju nove proizvode i uvek žele da se razlikuju od drugih. Sadrži mirisne note narandže, đurđevka, ruže, irisa, sandalovine i kedra koje opuštaju um i stimulišu duboko razmišljanje.

Ulje za opušteni tip klijenata.  Namenjeno je smirenim osobama okrenutim tradiciji. Stimuliše um i reaktivira mikrockulaciju u tkivu pomoću nota bergamota, irisa, jasmina, vanile, sladića, note drveta, kože i ćilibara.

Ulje za precizni tip klijenata.  Za one koji teže perfekciji. Um luta uz pomoć nota lavande, zelene jabuke, nane i grejpfruta; dok note žalfije, geranijuma, bora, pačulija, indijske biljke vetiver i hrastove mahovine stimulišu čišćenje i detoksikaciju.

Detalji

TIP : 60 minuta

CENA : 2500 din.

TAGOVI : Tretmani Tela