FACE LINE

Maksima Gorkog 16, Novi Sad
Tel:
+381 21 66 19 431
+381 63 89 59 218
+381 64 96 70 156

Designed & Developed by FACE LINE

Socijalne mreže

LASERSKO PODMLAĐIVANJE

photo rejuvenation

Lasersko podmlađivanje je trenutno najsavremeniji način uklanjanja znakova starenja sa lica i vrata. Blago termosenzitivno dejstvo razbija veze između sraslih elastičnih vlakana i stimuliše stvaranje novih ćelija kolagena, što dovodi do zatezanja i podmlađivanja kože, pa čak i ožiljnog tkiva. U našem salonu tretmani laserskog podmlađivanja se izvode laserom renomirane kompanije QUANTA SYSTEM (Italija).

Već nakon prvog tretmana laserski rezultati su jasni, pri čemu vidno podmlađena koža izaziva veliko zadovoljstvo kod pacijenta. Koža dobija sjajan, podmlađeni izgled, punoću i elastičnost. Svaki laserski tretman za podmlađivanje kože će dovesti do poboljšanja pigmentne i vaskularne nepravilnosti dok se teksturalna poboljšanja očekuju na kraju serije tretmana. Zbog intenzivnog pulsnog svetla, laserskim tretmanom se ne može delovati na regiju oko očiju, tako da se ovi tretmani najćesce kombinuju sa liftingom elektrostimulativnim rukavicama kako bi se postigao maksimalani rezultat. Broj tretmana je individualan i ne može se defiinisati mimo pregleda, ali ovde možete pogledati neke primere iz naše prakse.

Ovaj tretman je izuzetno pogodan za problematičnu kožu sklonu aknama i pigmentnim flekama koje su posledica akni. Zahvaljujući snažnoj anti-upalnoj aktivnosti laserski zrak deluje biostimulativno, analgetički i antiseptički. Postiže se smirivanje akutnih procesa, reguliše se lučenje sebuma i poboljšava se lokalni imunitet kože.

Tokom laserske procedure pacijent oseća prijatno zagrevanje kože bez osećaja bola. Ovo čini tretman izuzetno komfornim i relaksirajućim. Ova procedura je pogodna kako za žene tako i za muškarce svih tipova kože sa prvim znacima starenja.

Detalji

TIP : 45 minuta

CENA : 5000,00 din.

TAGOVI : Lasersko podmlađivanje, Tretmani Lica