FACE LINE

Maksima Gorkog 16, Novi Sad
Tel:
+381 21 66 19 431
+381 63 89 59 218
+381 64 96 70 156

Designed & Developed by FACE LINE

Socijalne mreže

HIGIJENSKI TRETMANI LICA

Italijanski kult lepote plus naučna saznanja: unija Diego Dalla Palma i RVB-a promenila je pojam o estetici. Ciljani tretmani i patentirani pronalasci imaju za cilj da uspostave well-being stanje za postizanje i negovanje lepote. U kozmetičkom salonu FACE LINE izdvajamo:

DETOX TRETMAN: Tretman dubinskog čišćenja koji ima za cilj da poboljša vitalnost ćelija prisustvom CELL DETOXIUM-a. To je jedan detoks aktivni princip koji omogućava bolje eliminisanje štetnih supstanci i oštećenih ćelijskih elemenata. Za živu i blistavu kožu koja diše. Preporučuje se kao uvodni tretman za bilo koji naredni tretman.

PERFECTION TRETMAN: Za bore, pore i ten.  Jedinstveno kozmetičko rešenje koje san o idealnoj koži pretvara u javu: bore, pore, crvenilo i druge nepravilnosti trenutno postaju manje vidljivi; svakim danom koža postaje glatkija i blistavija, pore suženije a ten vidno ujednačeniji.

ANTI- AGE TRETMAN: Anti-age tretman koji obnavlja energiju i vitalnost. Bio revitalizacija ćelija i zaštita potpornih struktura kože sprečavaju nastanak bora i gubitak elastičnosti. Naši proizvodi su obogaćeni biomimetičkim peptidima. Masaža omogućava momentalnu oksigenaciju i ishranu tkiva kože. Cilj ovog tretmana je da redefiniše konture lica i oblikuje ga.

TRETMAN DUBOKE HIDRATACIJE: Tretman hidratacije koji "gasi žeđ" dehidriranoj i suvoj koži. Proizvodi su obogaćeni hidra-gen kompleksom. Svrha ovog tretmana je da rehidrira površinu kože i omogući snabdevanje vodom dubljih slojeva kože. Masaža stimuliše nervne završetke i stvara osećaj relaksiranosti i well-being-a.

SOOTHING TRETMAN ZA OSETLJIVU KOŽU: Tretman koji prija i najosetljivijoj koži, štiti je od starenja i spoljašnjih agresivnih faktora. Obogaćen je neuro-peptidima protiv iritacije kože i baziran na manuelnoj limfnoj drenaži. Kada se poboljša limfna cirkulacija koža postaje jača, otpornija i stimuliše se prirodna drenaža koja je osnovna funkcija limfnog sistema.

ČIŠĆENJE KOMBINOVANE I MASNE KOŽE: Ćelijska biorevitalizacija i rebalansiranje "ekosistema" kože: kozmetički tretman koji reguliše produkciju sebuma, sužava pore tako da nepravilnosti postaju manje vidljive, a rezultat je glatka koža bez nedostataka. Više o

 

 

Detalji

TIP : 60 minuta

CENA : 4500 din.

TAGOVI : Tretmani Lica